Contact

CLAER ONTWERP

Ik maak frisse & vernieuwende ontwerpen die van natuurlijke materialen gemaakt zijn. Ik zie de kracht en schoonheid van deze pure materialen en hoop deze in hun volle glorie over te brengen. Daarbij hou ik ervan om te spelen met verschillende materialen, door er verschillende dimensies aan te geven komen deze vol tot hun recht. Ontwerpen is heerlijk, het gevoel na het creëren van iets geeft me een onbeschrijfelijk gevoel. Ik zie de schoonheid in materialen en vind het geweldig om dit anderen ook te laten zien.

CLAER GRAFISCHE VORMGEVING

Ik hou ervan om in samenwerking met de opdrachtgever tot een ontwerp te komen dat precies past. Dit is een pad dat je samen aflegt, waardoor ik iemand leer kennen en inzicht krijg om de persoon uit te drukken in beeld. Ik ga voor de persoonlijke aanpak, maar uiteraard met een professionele insteek. 

Claartje van den Oever
Bloemstraat 3 bis
3581 WB Utrecht

T  +31(0)6 17 20 44 61

E  info@claer.nl

KvK Utrecht 51676230